Om Carsten Brandt PersonaleUdvikling

CBPU har specialiseret sig i teoretisk og praktisk udvikling, uddannelse og træning af mennesker som individer, team-medlemmer og ledere – altid med fokus på at komme fra ord til handling og med henblik på at levendegøre og implementere anerkendte kompetenceudviklings-teorier.

Vores virksomhedsfilosofi bygger på det faktum, at de fleste teorier er gode, men desværre værdiløse, hvis de ikke kan omsættes i praksis eller implementeres i dagligdagen.
Lejring af viden i virksomheden samt fokus på bundlinjeresultatet er vigtige parametre for et samarbejde med CBPU. Vi omsætter derfor teorierne til praksis ved hjælp af handlingsorienterede øvelser, der følges op af proces for at sikre implementering og fastholdelse i dagligdagen.

Vi samarbejder med mere end 500 danske og udenlandske virksomheder, fra såvel den offentlige som den private sektor, og beskæftiger i dag et større antal projektansatte konsulenter og instruktører og har domicil i Rønde, nord for Aarhus.

CBPU har bl.a. et samarbejde med Ree Park Safari i Ebeltoft. Det betyder, at vi kan tilbyde kurser og forløb i helt unikke rammer, såvel i dyreparken i Ebeltoft som i Karen Blixen Camp i Kenya.

Kontaktinfo findes nederst på siden

SAMARBEJDSPARTNERE OG MEDLEMSKABER
 • Dansk Erhverv
 • Dansk Erhvervs Rådgivningsudvalg
 • Brancheforeningen For Teambuilding og Ledertræning
 • Videnscenter for Professionel Personvurdering (VPP)
 • Brancheforeningen for danske mentaltrænere (BDMT)
 • Center for Organisationsudvikling, Ree Park Safari
 • Uddannelsescenteret UCPLUS, Højbjerg
 • Erhvervsakademiet i Aarhus
 • Ledelses-akademiet i Aarhus
 • Kommunikationsekspert Bob Berkowitz, New York
 • Carsten Mørch, foredragsholder
 • Konsulenthuset ANDUVE i Dubai
 • 2014

  Grundlægger af Center for Organisationsudvikling i Ree Park

 • 2001

  Grundlægger af konsulentfirmaet Carsten Brandt PersonaleUdvikling

  2001

 • 1995

  Konsulent og kursusleder i Carsten Mørch Kurser A/S

 • 1985

  Beskæftiget hos Coca-Cola med salg, marketing og service.

  1985

 • 1984

  Uddannet officer af Reserven i Hæren

OM CARSTEN BRANDT


Oprindelig uddannet officer af Reserven, og har været udsendt med sin enhed på Balkan.

Uddannet mentaltræner for både topatleter og hold inden for: golf, skydning, racing, cykling, badminton, ridning, militær 5-kamp, dans mfl.

Carsten er meget aktiv i bestyrelsesarbejde og bestyrelsesformands-arbejde og bestrider flere bestyrelsesposter: Bestyrelsesformand i Brancheforeningen For Teambuilding og Ledertræning, bestyrelsesformand i Aarhus Motion, bestyrelsesmedlem i Brancheforeningen for danske mentaltrænere, bestyrelsesmedlem i Videnscenter for Professionel Personvurdering


Sideløbende med erhvervskarrieren dyrker Carsten selv sport på top-eliteplan som riffelskytte på det danske landshold, hvor han i 2021 kan fejre sit 40 års jubilæum. Carsten er regerende verdensmester, uofficiel verdensrekordholder og indehaver af 6 danske rekorder og har til dato vundet over 70 danske mesterskaber.

Carsten er desuden tidligere racerkører.

VI TILBYDER KOMPENTENCEUDVIKLING INDENFOR 4 OMRÅDER

“When you’re around Carsten Brandt, you know that you are in the presence of a winner.  Perhaps he learned how to be powerful and positive as a world champion shooter on the Danish Olympic shooting team or his storied career as an executive at major companies or his experience in the military.

What sets Carsten apart from most coaches is his ability to translate all that he knows to help business executives exude confidence, leadership, and focus. And one more thing. He’s a lot of fun to be around. Consider yourself lucky if you have the chance.”

“Carsten trådte ind i vores afdeling med nærvær, professionalisme og en dyb forståelse for, hvilke udfordringer lige præcis vi havde. Velforberedt og med brugbare anekdoter fra egne oplevelser, var han i stand til at se ned i problemerne, tale i et sprog, som alle kunne forstå og han er dygtigt til at få deltagerne til at åbne op og italesætte noget af det, som ellers kunne være svært at tale om.

Carsten er enormt tillidsvækkende og har en stor indsigt i menneskelig psyke, samtidigt med at han har en helt-nede-på-jorden tilgang.”

“Carsten har en god smittende humør, energi og et meget vindende væsen, så tilliden til ham, er der med det samme, dvs. han har ikke skulle bruge tid på at opbygge tillid.

Det gode ved Carsten er også, at han tør sige tingene som de er, han pakker ikke tingene ind og det er ikke kryptisk, det han siger, man skal heller ikke gætte sig til, hvad han mener, han er meget klar i spyttet.”

VI HAR MERE END 30 ÅRS ERFARING MED UDVIKLING AF MENNESKER

– og vi kan dokumentere effekten!

Medlem af BFTL

CBPU er medlem af Brancheforeningen for Teambuilding og Lederudvikling.
Klik her og besøg BFTLs hjemmeside.

Medlem af Dansk Erhverv

CBPU er medlem af Dansk Erhverv.
Klik her og besøg
Dansk Erhvervs hjemmeside.

Medlem af BDMT

CBPU er medlem af Brancheforeningen af Danske Mentaltrænere. Klik her og besøg BDMT’s hjemmeside.

Bestyrelsesposter

Carsten Brandt bestrider flere poster indenfor bestyrelsesarbejde. Klik her for at læse mere om Carsten Brandt.

Medlem af VPP

CBPU er medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering. Klik her og besøg VPP’s hjemmeside.

Samarbejdspartnere

CBPU har en lang række professionelle samarbejdspartnere. Klik her for at læse mere om de enkelte partnere.

KONTAKT VIA FORMULAR ELLER 86 13 27 70 / CBPU@CBPU.DK