Samarbejdspartnere

CBPU beskæftiger i dag et større antal projektansatte konsulenter og instruktører. Vi samarbejder med mere end 500 danske og udenlandske virksomheder fra såvel den offentlige som den private sektor.

Carsten Brandt er centerchef for Center for Organisationsudvikling i Ree Park Safari og CBPU har et samarbejde med Ree Park Safari. Det betyder, at vi kan tilbyde kurser og forløb i helt unikke rammer i selve dyreparken i Ebeltoft og som noget helt særligt i Karen Blixen Camp i Kenya.   

CBPU samarbejder med flere uddannelsesinstitutioner, bla. UCPlus og Erhvervsakademiet Aarhus om gennemførelse af kompetencegivende uddannelse til ledere og medarbejdere.

Ifm. afholdelse af outdoor teambuilding samarbejder vi med Nordisk Krisekorps (NOKK) mhp. professionel support.
Vi tilbyder eksklusivt en kollektiv ulykkesforsikring, der dækker hændelige uheld under vore aktiviteter.

DANSK ERHVERV

Erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Repræsenterer mere end 15.000 medlems-virksomheder og over 100 brancheforeninger.
Link til hjemmeside

REE PARK SAFARI

Dyrepark i Ebeltoft med speciale i avlsarbejde med truede dyrearter. Der tilbydes organisations-udviklingsforløb i parken og i Karen Blixen Camp i Kenya.
Link til hjemmeside

BDMT

Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere er en forening, der repræsenterer de organiserede udbydere af mentaltræning i Danmark.
Link til hjemmeside

ERHVERVSAKADEMI AARHUS

Erhvervsakademi Aarhus udvikler og gennemfører praksisnære videregående uddannelser.
Link til hjemmeside

VPP

Videnscenter for Professionel Personvurdering sætter standarden for anstændig og professionel personvurdering I erhvervssammenhæng.
Link til hjemmeside

BFTL

Brancheforeningen for Teambuilding og Ledertræning repræsenterer de  organiserede udbydere af praktisk organisationstræning i Danmark.
Link til hjemmeside

BOB BERKOWITZ

Internationalt anderkendt kommunikationsekspert fra New York med baggrund i årelang ansættelse som CNN korrespondent i Det Hvide Hus.
Link til hjemmeside

CFO

Center For Organisationsudvikling er en kursusvirksomhed beliggende i Ree Park Safari i Ebeltoft. Tilbyder organisationsudviklingsforløb i Danmark og i Karen Blixen Camp i Kenya.
Link til hjemmeside

UC PLUS

Uddannelsesinstitution der gennemfører AMU uddannelse primært for medarbejdere i transportsektoren.
Link til hjemmeside

ANDUVE

Tilbyder strategisk erhversrådgivning og Hogas Assesments baserede services.
Link til hjemmeside

KONTAKT VIA FORMULAR ELLER 86 13 27 70 / CBPU@CBPU.DK